Lake Kenyir - Reisverslag uit Kuala Terengganu, Maleisië van Koen Laurijsen - WaarBenJij.nu Lake Kenyir - Reisverslag uit Kuala Terengganu, Maleisië van Koen Laurijsen - WaarBenJij.nu

Lake Kenyir

Blijf op de hoogte en volg Koen

30 Juli 2012 | Maleisië, Kuala Terengganu

Het hotel ligt prachtig aan een aantal meren. Wij krijgen een gratis upgrade naar een mooier huisje en hebben uitzicht op het meer. Het zwembad ligt op hoogte, waardoor je ook van het adembenemend uitzicht kan genieten.

Na een uitdagend autotochtje met heel veel gaten en weggeslagen asfalt gedeeltes komen we aan bij het resort van de olifanten. Het ewas net etenstijd en zo hebben we de dieren mogen voederen (watermeloen en papaya).

De volgende ochtend zijn we op zoek gegaan naar de Hornbills. dat zijn die vogels (van het AC restaurant), schijnbaar is Lake Kenyir the home for Hornbills. Vroeg uit de veren hebben we ons gewapend met verrekijkers en een telescoop om de Hornbills te vinden. Helas drie uur zoeken en drie vogels gevonden, amar geen hornbills. Toen we terug kwamen werd ons verteld dat de vogels voor een aantal huisjes waren. Wij weer de camera gepakt en gelijk daar naar toe gegaan. Helaas, het enige wat er te vinden waren, zijnd e vele muggen (en de muggenbulten die wij hiervan over hebben gehouden).

We hebben verder erg lekker gegeten en veel gezwommen en gerelaxed. Iets wat ons steeds beter bevalt ;-)

• 30 Juli 2012 - 19:44

Dora.vd.Kuijp:

Hallo allemaal,hebben Kiki en Eva ook de olifanten gevoerd door ze de papfles te geven,of waren het al grote olifanten? Wij hebben in Tai-land kleine olifantjes eten gegeven.
    Geniet nog samen van de nieuwe dingen die jullie nog gaan zien en vele groetjes van
    Oma en Opa .v.d.Kuijp.

• 30 Juli 2012 - 21:47

Frank En Natasja:

Wauw, wat een supervakantie, geniet er nog maar lekker van, hier zijn de zomerspelen vandaag begonnen met droog weer. Famke mist Eva wel zei ze vanavond maar dat zullen ze nog wel ruimschoots inhalen. Veel plezier. Enne Koen voor het gras maaien hoef je niet terug te komen hoor, het gras is nog niet lang en nog keurig gemaaid dus geniet er nog maar van. Groetjes uit Dongen

• 31 Juli 2012 - 10:15

Rob Versteeg:

Nou, ben eindelijk toegekomen aan het lezen van de reisverslagen. Wat een geweldige trip zeg, in de goede zin des woords natuurlijk....hehehehehe.
    Erg onder de indruk van wat jullie allemaal zien en ben benieuwd naar de foto's.
    Zullen er een stuk of 1.000 zijn ofzo?
    Hier begint het serieuze leven weer, na de vakantiemail. Het weer is ook weer wat minder (zo'n graad of 20), maar voor ons nog geen handschoenen en mutsen.
    Nou, geniet er nog van!!
    Groet, Rob