Paradijsje Redang
Blijf op de hoogte en volg Koen
30 Juli 2012 | Maleisië, Redang Panjang
Na een overnachtingshotel in Kuala Terranganu zijn we met een snelle veerverbinding in een uurtje naar het droomeiland Redang gevaren.
Een mooi paradijs met spreekwoordelijk wit strand, superhelder water en tropische vissen. Een paar dagen lekker relaxen, zwemmen en snorkelen. De vissen zijn machtig mooi en eten letterlijk uit je hand.
Een mooie snorkel-excursie naar een koralengebied op zee was onderdeel van het programma.
Eva vond de branding geweldig en wilde de zee niet meer verlaten. Zeker niet na het zien van de eerste vissen!
Bijzonder moment waar we bij waren was de uitocht van een aantal baby zeeschildpadden die het ruime sop kozen. Dit wordt op het eiland 1 keer in de drie maanden gedaan, en was dus heel bijzonder om erbij te zijn.
30 Juli 2012 - 19:34
Dora.vd.Kuijp:
Hallo allemaal,Hebben Eva en Kiki ook gesnorkeld? en wat vonden jullie van de schildpadden rees ?
En hebben jullie ook al de zon in de zee zien zakken,dat is ook prachtig.
Nog veel plezier samen en tot zien of horens.
Opa en Oma .v.d.Kuijp.