Kuala Lumpur
Door: Koen
Blijf op de hoogte en volg Koen
10 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam
Na een rustige port dickson, hebben we nu de drukte van de stad. Wat een auto's, brommers en bussen. We hebben een luxe stadhotel direct bij 1 van de grootste shoppingcenter. In deze mall zit zelfs een heus pretpark met achtbaan (inclusief lupings). Eva was aan het stuiteren toen ze dit zag, dus dat hebben we maar als eerste gedaan (haha wel met voorwaarden geen gezeur tijdens de twee hop on hop off dagen). Volgende dag dus op de bus. Lekker makkelijk, een bus met airco die ons naar alle bezienswaardigheden brengt. We zijn naar de central market geweest. Je zult het niet geloven maar daar hebben we uitgebreid met onze voeten in een vissenbad gezeten. De vissen knabbelde aan onze tenen wat erg kriebelde. De vlindertuin was mooi, kiki was wel een beetje bang van die vliegende dieren (wordt leuk in de jungle :-). Uiteindelijk wilde wij bij de twintowers zwemmen, maar daarvoor regende het te hard en ja ook hier kan een regenbui lang duren. Volgende dag met de taxi naar de batu caves, met 1 woord ge-wel-dig ! Kinderen waren bijzonder onder de indruk van de apen.
Daarna terug naar de twintowers voor een plons in het parkzwembad, super mooi met de twintowers op de achtergrond. Bij de telecom mast hebben we op 278 meter hoogte Kuala Lumpur bekeken en daarna in Chinatown geshopt ( ja pap je horloge is gekocht; een echte breitling ;-) Super lekker gegeten en nu weer in het hotel. Morgen gaan we op weg naar de jungle.
10 Juli 2012 - 15:21
Dora V.d. Kuijp:
Hallo allemaal, Ik zie wel dat jij Eva en Kiki, daar net zoveel zwemmen als hier.
Jullie hebben het daar fantastisch,geweldige foto's.Het is echt een belevenis wat jullie nu zien en meemaken. Willen jullie nog wel terug naar ons natte kikkerlandje ?
Nog veel plezier en horens.
Opa en Oma .v.d Kuijp
10 Juli 2012 - 17:39
Sjef En Urs:
Indrukwekkend de eerste verslagen/foto's wat ik zo zie.
Geniet er van, hebben jullie wel verdiend.
Hou ons maar op de hoogte van jullie ontdekkingen in de "jungle"
Goed opletten voor ..
Gr. Vanuit het ... NL
Bdw wij vliegen vrijdag ook naar warme oorden (Greece)
Kunnen jullie ook skypen? -
10 Juli 2012 - 18:07
Rien V. D. Klundert:
geweldig leuk voor jullie wat een leuke fotos blijf voorlopig nog maar even in maleisie voor wat het weer betreft hier is het huilen met de pet op nog heel veel plezier -
10 Juli 2012 - 18:48
Marc & Carolien:
Mooi hoor. Leuk om er te zijn voor je vakantie.
Ik zat ook zo ver weg alleen dan voor mijn werk :-)
Angola. :-(
Veel plezier allemaal en heel terug! Met volle camera!
Liefs Marc& Co. -
10 Juli 2012 - 19:44
Erik:
Alles wat ik lees en zie is prachtig. Wat zullen jullie genieten.
Ben nu heel benieuwd naar jullie jungleavontuur.
@Ilse, ik zei onlangs al dat ik jalours was, Nou dat ben ik. Kijk uit naar de volgende lunch om je verhalen te horen.
Groet uit een kil en nu droog Dongen -
11 Juli 2012 - 09:29
Antoine:
Wauw wat gaaf te lezen wat jullie allemaal zien en meemaken! Heeft koen zijn tarzan pak al uit de koffer gehaald? En Ilse haar Jane suit? Have fun in the jungle -
12 Juli 2012 - 06:16
Fiderelsje:
Superleuk al jullie belevenissen!!!! Fijn dat jullie zo genieten. Ben benieuwd hoe Tarzan en de Janes uit de jungle komen? Liefs en dikke smak